Bătaia e ruptă din RAI si la ce folosește?

Bătaia e ruptă din rai! Unde dă tata/mama, crește!
La noi in bloc se auzea cel puțin o dată pe seară un debil care urla beat sau treaz la nevastă și la copii sau câte o vacă urlătoare care certa și își lovea copiii pentru caiete pătate sau pentru mâncarea din farfurie!

„Eu te-am facut, eu te omor, ai înțeles?”

Pe Tania de la 3, din blocul din spate o bătea ta-său cu furtunu’ de la mașina de spălat și era inginer; pe Anca de la blocu’ din față o bătea tot ta-său cu cureaua, o ridica de păr și o ținea în sus ca pe păpuși; se vedea de la noi, în casă la ei, ta-său era maistru la CPL.

Tot in blocul de vizavi statea o familie cu doi baieți; într-o iarnă, i-a bătut mă-sa și i-a scos dezbrăcați complet pe scară. Se duceau copiii și se uitau la ei.

Pe Valeria a bătut-o ta-său cu bidonu de ceai în cap, a încuiat ușa, a luat cureaua si i-a dat până au venit vecinii cu poliția. Dădea și nu se uita, nu a iesit biata fată o săptămână din casă, că era plină de vânătăi. Maică-sa era la nebuni, că intrase la menopauză și se țicnise, iar Valeria la 12 ani rămăsese să încaseze bătăile bețivului dement.

Astăzi, fetele astea, sunt functionare la stat. Valeria e la Taxe si Impozite.

Anca e la ghișeu la Poșta, iar Tania la Primărie la Relații cu Publicul.

Niciuna nu zâmbește niciodată.

Sunt acre si ciufute. Au copii si soți la fel ca tații lor; bețivi si nebuni.

Baieții de vizavi: unul s-a sinucis, iar celalalt, cerșește la biserică și bea de stinge.

Și acum încotro?

3 gânduri despre „Bătaia e ruptă din RAI si la ce folosește?

  1. O fi bataia rupta din rai dar sigur ne va duce in iad. Sau cum spunea Leonard Doroftei: daca imi bat copiii acum or sa ma bata si ei la batranete. Cei care bat in general sunt frustrati fara creier. Frumos articol !

    Apreciază

  2. Către o noua generație 🙂

    Trimis din Yahoo Mail pe Android Pe Mi 20 ian. 2016 la 18:54, povestile mele a scris: | nina despa posted: ”  Bãtaia e rupta din rai! Unde da tata/mama, creste! La noi in bloc se auzea cel putin o data pe seara un debil care urla beat sau treaz la nevasta si la copii sau cate o vaca urlatoare care certa si isi lovea copiii pentru caiete patate s” | |

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s