Poveste despre prietenie

Te stiu dintotdeauna…tu m-ai dus prima data la discoteca…mi-ai dat o pereche de bretele, camasa in dungi si pantofi maro din piele;si tot tu mi-ai dat sa gust Garone din capac, eu aveam 10 ani, tu ceva mai mult. Imi placea sa ma joc in parul tau negru si cret si sa ti-l prind cu clame mari cu funde. Si azi imi place sa te vad…stiu atat de multe lucruri de la tine!
Si pe tine te stiu dintotdeauna-m-ai invatat sa colorez si sa ma dau cu oja; si tot tu ai avut grija de iubirile mele adolescentine si mi-ai facut cea mai mare surpriza de aniversare de pana acum; si au trecut vreo zece ani de atunci. Imi place sa vin la tine de sarbatori!
Tu ma stii dintotdeauna, ca sunt mai mare…cu tine am facut toate tampeniile din lume: ne imbracam cu haine de mame si ne strambam in oglinda, aruncam copiilor de la balcon popcorn colorat cu creta; imi stiai toate secretele…si acum la fel. Imi place sa vorbesc cu tine de o suta de ori pe zi la telefon!
Pe tine nu te stiu de mult, dar ai ceva special…mereu stii ce sa imi spui cand mi-e greu, m-ai invatat sa gandesc drept si clar, sa ma organizez. Imi dai ce haine vreau, m-ai invatat sa am stil; iti place sa iti cumperi ceva in fiecare zi si sa te plimbi prin lume!
Stii ca nu puteam sa spun si de tine…parca te stiu dintotdeauna; ai fost acolo cand nu mai puteam respira si mi-ai dat aer suficient cat sa imi ajunga o viata, nu trebuie nici macar sa te sun, ca stii cand am nevoie de tine;nu te superi niciodata cand sunt rea. Iti place sa mananci dulce si intotdeuna imi aduci cele mai bune si surprinzatoare dulciuri!
Sunteti cat sa imi incapeti intr-o palma si sa va tin in buzunar, oriunde as fi…pe fiecare va am in fiecare zi cu mine si asta imi e de-ajuns!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s