Poveste cu cel mai frumos zambet

De fiecare data cand ma uitam in ochii ei….o durea trupul, o durea sufletul, o durea tot. Ne distram amandoua si ziceam ca o sa dansam cu lautari pe 5 august, in curte la Sinaia. Mie imi zambea  mereu cand ma duceam sa o vad…oricat de tare ar fi durut-o. “Ai cei mai frumosi dinti din lume!” si-mi mai dadea un zambet.

4 zile au fost destule ca sa se lege ceva pentru totdeauna. O machiam in fiecare dimineata si in fiecare seara imi spunea bancuri porcoase. Asculta muzica populara si

mereu povestea despre Italia.

Il  punea pe Gigi sa ii faca unghiile in fiecare saptamana. Dupa 4 zile, eu am plecat, ea a ramas. Ne vedeam mereu. De Pasti i-am dus haine groase sa o duca Gigi la Inviere. Reusise sa isi miste piciorul drept…era tare mandra, se apropia  5 august…trebuia sa dansam cu lautari, in curte la Sinaia.

O data am intrat la ea, tocmai ii puneau o perfuzie…am simtit cum I se scurg clipele pe corpul meu…m-am asezat langa ea pe pat…nu mai vorbea cu nimeni; doar Gigi stia ce sa ii faca. De atunci nu m-am mai dus. Am sunat pe 18 iunie si Gigi plangea. Nu l-am intrebat nimic. Am inchis. . Gigi era iubitul ei si un an intreg a stat cu ea in spital, in fiecare clipa.

Nu am mai dansat cu lautari, pe 5 august, in curte la Sinaia. Ar fi facut 29 de ani, mi-ar fi spus bancuri porcoase si mi-ar fi zambit   .

Un gând despre „Poveste cu cel mai frumos zambet

  1. Daca zambetul ei a insemnat ceva pentru tine, gandeste-te ca si zambetul tau inseamna ceva pentru cei de langa tine. Zambeste !

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s